| İlan No | 4510 |
|---|---|
| İlan Tarihi | 4 Kasım 2025 |
| İmar Durumu | Konut |
| Metrekare | 557 |
| Metrekare Fiyatı | 3.770 |
| Ada No | 530 |
| Parsel No | 8 |
| Pafta No | |
| Kaks & Emsal | 2 |
| Gabari | Belirtilmemiş |
| Tapu Durumu | Müstakil Parsel |
| Kat Karşılığı | Bilinmiyor |
| Krediye uygun | Bilinmiyor |
| Kimden | Emlak Ofisinden |
| Takas | Evet |
BÖLGENİN EN POPÜLER VE HIZLA DEĞER KAZANAN BÖLGESİNDE
PODİUM AVM, KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ VE TOKİ BİNALARININ ORTASINDA ŞEHRİN BÜYÜME YÖNÜNDE KAÇIRILMAYACAK ARSA.
ARSAMIZ 557 M2 MÜSTAKİL TAPULU 10 KAT İMARLI VE 2 EMSAL İNŞAAT YOĞUNLUĞUNA SAHİPTİR.
1115 M2 İNŞAAT YAPILABİLMEKTEDİR, 11 ADET 3+1 DAİRE SIĞMAKTADIR.
EMSAL FİYATLARINA GÖRE FİYATI MAKULDÜR.
BÖLGEYİ KIYMETLİ KILAN DİĞER DETAYLAR;
7500 kişilik jandarma Lojistik merkezi yapılmaya başlanmıştır. Bu da ortalama 25.000-30.000 nüfus demektir.
5000 kişilik Roketsan Fabrikası yapılmaya başlanmıştır. Bu da ortalama 20.000 – 25.000 nüfus demektir.
Bu projeler ile Kırıkkale Türkiye’nin Savunma Sanayi Üssü haline gelmektedir.
Arsamızın Ankara ya yaklaşık 50Km mesafede olması.
43 ili birbirine bağlayan D200 karayolu ve yeni yapılan Ankara-Kırıkkale-Delice yollarına yakın olması.
Ankara-Kırıkkale-Sivas Hızlı Tren hattının bitmek üzere olması, ve Ankara-Kırıkkale arasındaki ulaşımı banliyö hatlarla birlikte oldukça hızlandıracaktır.
Türkiye'nin en büyük fabrikalarından Makine Kimya Endüstrisi Kurumunun (MEKEK) büyüyerek 1935 yılından bu yana faaliyette olması.
Halen faaliyette olan Kırıkkale Rafinerileri, Tüpraş, Botaş ve demir çelik fabrikaları.
Tüm bu nitelikler sayesinde, bölgede nüfus barınma ihtiyacı ticaret hareketliliği yatırımcısının kârlılığını katbekat artıracaktır.
Üyelik tarihi: 2 Eylül 2022
Danışmanın tüm ilanlarını görüntüle